Strategic Plan 2018-2020

Multikultura Analysis, ALB

Multikultura Analysis, MK

The Audit Report, Multikultura 2016

The Annual Report, Multikultura 2017

Avatar

Meeting with representatives of Association for Democratic Initiatives

Published: 2018-02-02

On 2nd February, 2018 higher representatives of Association Multikultura and Association for Democratic Initiatives meet to discuss about future cooperation and the importance of the role of the civil society organizations.

During the meeting, higher representatives of the two associations informed each other about the activities and about common points where we can cooperate in the future.

Networking and cooperation remains a huge priority of Association Multikultura.

Avatar

Training on leadership skills for young people

Published: 2018-01-31

Within the project "Building youth leadership skills through youth transformers actions" on 27th January 2018, Association Multikultura organized a training on leadership skills for young people.

Through this training, participants from different ages and schools had the chance to develop their leadership skills like the ability to guide or lead others in the course of action influence the opinions and behaviors of others, and serve as a role model in the community.

In the next months of the projects, the participants of the training on leadership skills for young people through workshops will identify community needs and based on these needs they will develop small projects.

This project is supported by NCBI Switzerland.

Avatar

Барање за бесплатна правна помош

Published: 2018-01-23

Заинтересираните страни треба да го пополнат и испратат формуларот што може да се превзема тука

Avatar

Kerkese per ndihme juridike pa pagese

Published: 2018-01-23

Te intersuarit duhet te plotesojne dhe dergojne formularin qe mund te shkarkoniketu

Avatar

Thirrje për Trajnim për trajnues

Published: 2018-01-10

Në kuadër të bashkëpunimit me NCBI (National Coalition Building Institute) – organizatë ndërkombëtare me zyrë kryesore në SHBA, Multikultura ka kënaqësinë të lajmërojë Trajnimin për Trajnues me temë: “Përmes mirëkuptimit në tejkalim të paragjykimeve“.
Thirrja është e hapur për të gjithë të interesuarit që duan të mësojnë se në cilën mënyrë munden më lehtë ti tejkalojnë paragjykimet mbi çështje të ndryshme.
Trajnimi do të mbahet në periudhën prej 16-18.02.2018, në hapësirat e Hotel Lirakut (salle e konferencave) (në qendër të Tetovës) dhe do të udhëhiqet nga trajnerë të licencuar dhe me përvojë të gjatë, nga Zvicra.
Metodat e punës janë pjesë e programit të NCBI Uashington. Pas mbarimit të trajnimit të gjithë pjesëmarrësit do të marrin Certifikatë për trajnerë.
Të interesuarit, duhet të dërgojnë CV-të e tyre dhe aplikimin e plotësuar në e-mail adresën info@multikultura.org.mk, më së voni deri më 24.01.2018.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen!
Aplikimin për pjesëmarrje mund ta gjeni në bashkëlidhje.
https://docs.google.com/forms/d/1gPPyfUtwBkW9v9WoKFTNAkYngtcZN7xHqbJLQGjivEA/viewform?edit_requested=true

RSS Feeds

News in rss

Click to get rss feed

Copyright © 2016. Multikultura